Ante Vrban

Korisnička ocjena:  / 3
LošeNajbolje 

Ante Vrban, projektant interijera


Prvi put mi je pripao ovako odgovoran zadatak i upravo zbog toga sam izuzetno ponosan i sretan što će moje ideje živjeti u ovom svetom objektu, u crkvi GospeVelikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu. Za ovu crkvu čak ne bi želio ni reći da je posao, velika odgovornost, ali veliko priznanje. Ovu crkvu radim s izuzetnom ljubavlju, vodim se srcem i znanjem.

Imao sam odriješene ruke u svojim idejama i prijedlozima, ali u svakom trenutku bio sam u neposrednoj komunikaciji sa svećenicima jer svaki njihov savjet za mene je bio izazov, a vjerujem da smo zajedno došli do najboljih rješenja.

Želio sam da u crkvi bude što više svjetla, s mojim prepoznatljivim potpisom i detaljima koji karakteriziraju moj dosadašnji rad. Naravno da sam se u cijeloj priči vodio s činjenicom da se radi o sakralnom objektu u kojem moraju dominirati svetost i liturgijska pravila te da se svi kji dođu u ovu crkvu osjete svetost I Božju blizinu.

free joomla templatesjoomla templates
2018  Gospa Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta - Knin   Sva prava prdržana. Franjevačka provincija Presvetog Otkupitelja - Split