Salivanje završne ploče na crkvi

Korisnička ocjena:  / 1

Salivena je završna ploča na crkvi Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu


 Dana 21. prosinca 2013. godine na crkvi Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu nalivena je završna ploča. Ovom svečanom događaju nazočili su svi koji su uključeni u izgradnju: franjevačka provincije Presvetog Otkupitelja, franjevački samostan Knin, Grad Knin, izvođač radova "Graditelji svratišta" i nadzorna služba "Bumes"... 

Dosdašnji radovi tekli su prema zacrtanom planu izgradnje. Završna ploča predstavlja dovršetak jedne etape radova. Ostaje nam izgradnja zvonika, postavljanje hidro i termo izolacija, oblaganje zidova, zatvaranje objekta, vanjsko i unutarnje uređenje.

Predstojeći radovi izvodit će se prema prioritetima i materijalnim mogućnostima. 

Ovom prilikom zahvaljujemo se djelatnicima i vodstvu izvođača "Graditelju svratišta" na kvaliteti izvedenih radova kao i držanju zadanih rokova. Nadamo se uspješnoj daljnjoj suradnji. 

Hvala svima koji su do sada dali svoje priloge za ovu crkvu i onima koji će to učiniti u budućnosti, prema svojim mogućnostima.

Fotografije ovoga dana možete vidjeti u FOTOGALERIJI

free joomla templatesjoomla templates
2018  Gospa Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta - Knin   Sva prava prdržana. Franjevačka provincija Presvetog Otkupitelja - Split